Bilverkstad

Besök en bilverkstad för att öka livslängden på din bil

Besök en bilverkstad för att öka livslängden på din bil

Att ta hand om bilen är A och O för att man ska kunna framföra den säkert ute på vägarna samt för att den ska hålla i många år utan avsevärt minskat marknadsvärde. Genom att åtgärda problem på bilen i god tid undviker man att felet blir större än vad det var från början. Samma sak gäller när det kommer till att serva bilen med jämna mellanrum. En enkel sak som att byta oljefilter är otroligt viktigt för motorn då det annars kan komma in partiklar som i värsta fall kan leda till totalt haveri. Sedan är det såklart också viktigt att hålla koll på större delar och byta ut dem vid behov. Vissa tror kanske att man vid en besiktning får veta om det är något fel på bilen, men saken är den att vid en besiktning kontrolleras det endast att bilen är säker nog att få framföras på vägarna. Det kan fortfarande finnas problem som behöver åtgärdas innan de orsakar ännu mer skada. Även fast en service kan kosta endel vid servicetillfället så tjänar man oftast på det i längden.

RF Bilservice är en privatägd, AD-auktoriserad bilverkstad i Stockholm. Den drivs av yrkesverksamma som har ett minimum av 10 års erfarenhet i branschen. Med specialistkunskaper kring de vanligaste områdena inom bilservice erbjuds bilreparationer till konkurrenskraftiga priser i Stockholm. Som policy får RF Bilservice kunder alltid 1 års garanti då deras vision är att alltid ge trygg och bekymmersfri service av bilen. Hos RF Bilservice kan de hjälpa till med kamremsbyte, service av bromsar, byte av avgassystem, oljeservice, däckservice, bilrekond samt reparationer.

Genom att man tar väl hand om bilen säkerställs att man själv och andra kommer att ha nöje av den i många år framöver. Det gör också att man kan känna sig säkrare ute på vägarna vilket alla trafikanter som rör sig där tjänar på.