övernattning husum

En liten ort som rymmer många industriarbetare

En liten ort som rymmer många industriarbetare

Husum, den lilla orten strax norr om Örnsköldsvik, är inte särskilt stor sett till antal invånare, men är trots det ett viktigt industrisamhälle. Husums största industri, som också är den största arbetsgivaren på orten, har runt 700 anställda vilket är ganska många för att vara på en ort som bara har runt 1500 invånare. Till så stora industrier kommer det ibland gästarbetare, och kanske är just du som läser detta på väg att av jobbskäl åka till Husum? 

 

Att ordna boende till gästarbetare

Kanske ska du inte själv åka till Husum för att arbeta, men har ansvar för att ordna boende för arbetare på företaget där du jobbar? Det finns ingen anledning att dra ner på bekvämligheter bara för att det är en jobbresa. Visst kan den ekonomiska aspekten vara viktig att tänka på, men för att orka jobba är det viktigt att få bo i en trivsam miljö, så det kan vara klokt att faktiskt lägga lite extra krut på att hitta ett bra boende för de arbetare som ska åka iväg för att jobba på en annan ort än sin hemort. Det behöver inte vara dyrt för att vara bra, så det är en bra idé att leta efter något som faktiskt passar för ändamålet. 

 

 

Var kan man övernatta i Husum?

Är det dags att boka boende för vistelsen i Husum? Undrar du vilka möjligheter till övernattning Husum har att erbjuda? Bland annat hos JK Enterprise kan du hitta bra boendealternativ. De specialiserar sig på just boende för gästarbetare, så är det vad man är ute efter kan det vara värt att ta sig en titt på vad de har för olika alternativ att erbjuda sina gäster. Deras boenden ligger centralt och på gångavstånd från Husums industrier. Besök deras hemsida för att se vad de erbjuder: https://www.jkenterprise.se/