Tandvård

Ett leende att glädjas åt

Ett leende att glädjas åt

Ett vackert leende är ofta mycket uppskattat och en tillgång att ha. Le och få ett leende tillbaka. Le mot kameran, le mer mot främlingar, bara le mer och bli gladare. Det där med att man ska le är helt klart en stor grej. Men ibland vill man inte alls le av olika anledningar. Och om de anledningarna handlar om att man inte tycker om sina tänder är det hög tid att göra någonting åt det. Ingen ska behöva dölja sitt leende bakom en hand eller kämpa för att hålla tillbaka sin glädje på grund av sådana anledningar. Inte när det finns så bra estetisk tandvård tillgänglig.

 

Vitare, rakare tänder

En mycket vanlig önskan är att få vitare tänder. Dagligt kaffe och tedrickande är tillsammans med snusning, rökning och rödvin några av de vanligaste orsakerna till missfärgade tänder. Det finns hemmakit av varierande kvaliteter för den som vågar. För det säkraste och bästa resultatet är det rekommenderat att göra tandblekningar hos en tandläkare.

En annan vanlig önskan är att få ett jämnare, rakare leende.  Med hjälp av tandreglering och tandställningar kan tändernas positioner ändras och korrigeras. En tandläkare kan hjälpa till att hitta just den metoden som passar bäst i varje enskilt fall.

 

 

Fyll i gluggarna

Ibland kan det vara större åtgärder som behövs för att man ska trivas med sitt leende. I jämförelse med en gapande tom glugg kan en tandblekning kännas som fjärran önskan. Kirurgi och estetisk konstruktion med hjälp av porslin och proteser i olika material kan användas för att förvandla ett leende. Vägarna till att skapa ett så tilltalande utseende som möjligt på tänderna är många och för den som drömmer om ett vackrare leende är det lätt att hitta Estetisk tandvård i Stockholm. Till exempel finns det tandläkare som är specialiserade inom just det området på Östermalm.