Dubbel altandörr

Fågelkvitter genom en dubbel altandörr

Fågelkvitter genom en dubbel altandörr

Vad finns det egentligen för anledning till att ha dubbla altandörrar? Är det för att få in mer luft på en gång? Behövs det ett brett dörrhål för att kunna få en bra passage mellan ute och inne? Det kan vara så. Men troligen är det för att det suddar ut gränserna mellan ute och inne. Det gör att du kan sitta inomhus och höra fågelsången, känna doften av blommor och hålla koll på dina barn som leker.

Troligen är det även en vacker detalj på ditt hus, där dubbla altandörrar gör något speciellt med en fasad. Och kanske slår du till med stora, fasta fönster på varje sida om dina altandörrar. Ett sätt att få in ännu mer ljus och skapa ett helt glasparti, för mer ljusinsläpp och vackrare vy mot trädgården. Dubbla altandörrar är som ett smycke som får dig att längta efter skönheten i alla årstider. Det finns inget som inte blir vackrare genom dubbeldörrar.  

 

 

Matcha med fasaden

När du ska välja altandörrar så är det en god idé att du väljer modeller och storlekar som passar in med fönstren samt storlek och stil på ditt hus. Genom en sökning på: altandörr dubbel, kan du hitta en mängd olika förslag. Det finns olika storlekar, material, storlek på fönsterpartier, utformning och mycket annat som gör att du kan välja något som passar dig som handen i handsken.

Allt kan du dessutom göra från ditt eget hem. Om du vill så kan du dessutom få dörrarna monterade och de gamla dörrarna avlägsnade. Kanske behöver du förminska eller förstora dörröppningen, och då kan du få hjälp även med det. Antingen via leverantören eller via ett lokalt byggbolag, som du eller leverantören har kontakt med. 

Sedan kan du börja njuta av dina dubbla altandörrar. Sommar, höst, vinter och vår kommer säkert börja kännas annorlunda framöver.