Womanizer

Jakten på orgasm

Jakten på orgasm

I böcker, filmer och porr verkar orgasmer ofta så lätta och självklara. Kanske har man också tjejkompisar som öppenhjärtigt berättar om sitt fantastiska sexliv och hur underbart det är att få multipla orgasmer. Men för många kvinnor är det inte alls så enkelt att känna de där fyrverkerierna i sängen. Kanske berättar man istället, efter några glas vin och halvkvävd av skratt, för vännerna om den gången man fejkade alldeles för överdrivet vid ett one-night stand eller hur frustrerad man blir när partnern ännu en gång kommer efter några minuter medans man själv precis hunnit bli kåt.

 

Alla är vi olika

Det är till exempel inte alla som kan komma av ett vanligt penetrerande samlag utan de kan behöva stimulera klitoris med. Att hitta den där g-punkten är inte heller alltid så lätt. Det bästa sättet att lära känna sin egen kropp och hitta det som fungerar är nog helt enkelt att pröva sig fram. Sexleksaker finns i alla möjliga former och storlekar och med mängder av olika funktioner. Vibratorer har ofta program som pulserar med olika hastigheter och dildos med olika former är gjorda för att stimulera till exempel g-punkten. När man ska köpa sexleksaker kan det kännas lite som att vara i en godisaffär full av färggranna produkter.

 

 

Vad ska man välja?

Kanske börjar man med något som känns lite lagom diskret och ”normalt”. Eller så har man siktet inställt på någon särskild produkt som man läst eller hört om. En produkt med innovativa funktioner och sköna former och ytor är till exempel den av märket Womanizer. Med hjälp av lufttryck stimuleras klitoris till orgasm. Flera av produkterna stimulerar också flera ställen samtidigt, vilket ökar chanserna till orgasm. För den som letar efter en produkt från Womanizer i Stockholm finns till exempel en återförsäljare på Bondegatan 4 på Södermalm.