Husmanskost Stockholm

Klassisk husmanskost i Stockholm

Klassisk husmanskost i Stockholm

editorial

Att äta en god lunch ska inte behöva vara dyrt, även om man såklart gärna betalar för kvalitet. Man ska inte heller behöva tumma på att inte få i sig en nyttig lunch. Det finns många restauranger som faktiskt serverar god mat som är vällagad men till ett rimligt lunchpris.

En sådan restaurang är https://www.restauranghubertus.se/.

Restaurang Hubertus serverar vällagad husmanskost, av noga utvalda råvaror. Här kan man uppleva husmanskost när den är som bäst. Här kan man som gäst avnjuta klassiker som köttbullar med lingonsylt, raggmunkar eller Wallenbergare. Dessutom ligger restaurangen väldigt strategiskt placerad i Stockholms innerstad. Den ligger på Drottninggatan som är Stockholms mest kända shoppingstråk. Restaurangen som serverar både lunch och a la carte har en mysig innergård och ligger omgiven av Centralbadsparken. Här kan man uppleva vällagad och rustik mat i en trevlig miljö.

Husmanskost Stockholm

Husmanskost i Stockholms city 

Restaurangen som bjuder på både god mat och service erbjuder också catering. Att beställa catering till en fest, ett kalas eller en kick off på jobbet brukar vara båda bekvämt och gott! Man kan då helt koncentrera sig på tillställningen och sina gäster istället för att behöva stå vid spisen och rodda med maten. Om man ska ha en tillställning men inte har någonstans att vara kan man också hyra lokal hos Restaurang Hubertus. Vilket är toppen eftersom att restaurangen ligger så centralt och man vet att man kan bjuda sina vänner eller gäster på god mat som de tillagat.

Ibland kan det vara svårt att hitta en restaurang som känns helt rätt, medan en del inte har en trevlig atmosfär eller lokal så kanske andra inte har den mat som man riktigt önskar. Men Restaurang Hubertus värnar om både kvalitet på maten och service vilket gör det till en minst sagt bra upplevelse! En restaurang som man inte blir besviken på.