kontorsmoduler

Kontorsmoduler när det blir lokalbrist

Kontorsmoduler när det blir lokalbrist

Äntligen hade den lilla orten fått äran att arrangera en stor orienteringstävling. Alla gladde sig åt de kommande festligheterna. Någon som inte hade tid att drömma sig bort var Anders Knutsson, ansvarig för det administrativa. Under tävlingarna skulle tillfälliga utrymmen anordnas för dem som arbetade med orienterarna. Hjälpa dem tillrätta, dela ut nummerlappar, ta hand om registreringar och resultat.

De fanns några hus till deras förfogande, men det var inte nog för allt som skulle få plats. Det var fortfarande en tid kvar till tävlingarna så allt borde vara lugnt. Tyvärr hade företaget som lovat låna ut baracker dragit sig ur i sista stund. 

 

Hjälp från oväntat håll

När Kristina, som även hon var en av de ansvariga, kom berättade Anders om katastrofen. Oroa dig inte. Hon klappade honom på axeln samtidigt som hon fiskade upp mobilen. Tio minuter senare informerade hon om bokningen som innebar att ett hus med kontorsmoduler skulle dimpa ner på området redan nästkommande tisdag. 

Det skulle ge dem all den plats de behövde under orienteringsdagarna. Dessutom skulle det bli riktigt snyggt.

 

 

Lokaler för olika aktiviteter

För den som behöver mer plats är modulbyggnader en smart och enkel lösning. Modulerna är färdiga och sätts bara ihop av byggföretaget på den plats beställaren önskar. Byggnaderna kan användas till kontor, möteslokaler, hyreshus, sjukhus och annat. Bara fantasin sätter gränser. Man bokar dem för en viss tid och när den är slut kommer byggföretaget och plockar ner modulerna igen. 

En perfekt lösning för en bestämd tid. Snabbt och enkelt. I fallet med orienteringsklubbens brist på plats löste det sig riktigt bra. Förutom lokalerna som de så väl behövde fick de dessutom några omklädningsrum för dem som önskade byta om i  skymundan. För att inte tala om succén som det lilla enkla caféet gjorde med faten fyllda av ostfrallor och ljuvligt doftande kanelbullar.