lastpallar

Köpa lastpallar har många syften

Köpa lastpallar har många syften

Lastpallar är extremt underskattade. Du känner säkert igen dem från anläggningar där man bygger om eller utför renoveringar. Det är också där de i huvudsak hör hemma. Man använder i regel lastpallarna för att praktiskt kunna lasta saker ovanpå varandra, inte minst väldigt tung utrustning. 

Men sen då, efter att byggprojektet är klart? Vart tar lastpallarna vägen då? För allt i världen får man hoppas att du inte slänger dem. Det finns nämligen väldigt roliga och kreativa sätt att ta hand om överblivna lastpallar på. 

Lastpallarna kan tämligen enkelt förvandlas till stilrena injektioner i ditt hem. Både inomhus och på uteplatsen eller i trädgården. Här ska du få lite tips på vad du kan använda gamla lastpallar till – eller till och med varför köpa lastpallar kan vara en god idé enbart av de förslag som ges i den här texten. 

 

 

Kungen av lastpallar

Det kanske vanligaste sätten att återanvända en lastpall till är att förvandla det till ett soffbord. Sätter du fyra hjul längs ned på bordet kan du rulla det efter behov och det får dessutom den perfekta höjden i förhållande till soffan. Bara att slänga upp benen på bordet och andas ut efter en tuff jobbdag.  

Ett annat kreativt exempel, som man eventuellt behöver vara något händigare för att utföra, är att använda lastpallarna till att bygga en bar. Lastpallarna löser materialet för bardisken och du får en grymt retro bar att samla vänner och familj vid. Det knepiga är att installera kranen, men det är det å andra sidan i vilken bar som helst.  

Men det absolut häftigaste förslaget att använda sig av lastpallar på är både det enklaste och det barnsligaste. Samla ihop så många lastpallar du bara kan och bygg ett enormt fort. Barnen kommer älska det, och du också. I fortet kan du vara kungen av lastpallar!