lagerhållning

Lagerhållning – äntligen mera fritid!

Lagerhållning – äntligen mera fritid!

editorial

Äntligen står du där. Ditt eget företag – den där drömmen som äntligen håller på att gå i uppfyllelse är på väg att knoppas och snart börja blomstra. Allting känns underbart men så kommer du på att du har ju glömt en sak: att tänka på var du ska förvara alla grejerna! Det är här du får börja tänka på det där riktigt magiska ordet: lagerhållning. Eller ja, det kanske inte låter så magiskt. Men att slippa förvara alla ditt företags varor i källaren kan faktiskt vara rätt så magiskt.

Din dröm slår in

Så med hjälp av ett logistikföretag – ett sådant företag som erbjuder lagerhållning med mera – kan alla ditt företags varor tryggt förvaras någon annanstans än i din källare eller i ditt gästrum, till ett överkomligt pris dessutom. På lagret kommer dina varor att inventeras, och när det börjar sina på hyllorna och det behöver köpas in nytt får du veta det i god tid. Vilken dröm!

Tänk att få massor med tid att få fokusera på ditt eget företag istället för på var alla sakerna ska stå. Eller tid över till någonting annat – kanske till dina barn, din partner, eller till den där husdjursguldfisken som du alltid har velat köpa.

 

lagerhållning 

Så här fungerar det

Så hur fungerar det då att ha varorna på lager? Jo, kunnig och noggrann personal sköter om lagret och alla dina varor, inventerar antal, tar emot nya försändelser och paketerar, samt skickar ut paket till dina kunder. Kvar finns bara att luta sig tillbaka i en fåtölj med en god kopp kaffe.

Och tänka på sommarens blåa dagar. Dessutom kan den del av lagret som du hyr både öka och minska i storlek på ett smidigt sätt i förhållande till ditt företags behov. Vill du ha lagret större – badam! – det är större. Och mindre likaså. Smidigare kan det väl inte bli?