dhl

Leveranser som extraknäck eller fulltids-jobb

Leveranser som extraknäck eller fulltids-jobb

Att välja yrke kan vara riktig svårt när man är ung, och ibland står man inför samma problem som vuxen. Vilken väg ska man välja, hur vet man vad som passar en bäst och vilka arbetsuppgifter är tillräckligt stimulerande för att man ska trivas? Frågorna är många och det kan vara svårt att finna svar på dem. En bra taktik är att helt enkelt prova sig fram. Då kan ett extraknäck eller deltidsjobb vara bra att börja med. Vill man prova på att arbeta hos ett transportbolag och tror sig älska att leverera paket så kan dhl vara ett alternativ. 

 

Transporter

Snabbt, säkert och prisvärt är kännetecken för ett bra transportbolag. När beställningen är hanterad och den ska ut till kunden så är det dags för förarna att ta vid. Det levereras varor till hela världen och det är av största vikt att allt kommer fram på ett säkert och professionellt sätt. Transporter sker med flyg, båt och bil. Kika in på https://paket.se/dhl om du vill veta mer i detalj hur det går till att få sina paket skickade. Vem vet vilka arbetsområden man kan upptäcka där? Kanske är leveranser av paket ditt framtida drömjobb.

 

 

Lagerarbete 

Ett lagerarbete kan innefatta många olika arbetsuppgifter; sortera, paketera, lyfta fram produkter som ska ut, ta emot produkter som kommer in och se till att allt ligger på rätt plats. Ofta ingår det att köra truck, och därför kan ett truckkörkort vara bra att införskaffa. Ibland arbetar man i ett kylrum och då gäller det att hålla huvudet kallt. På dhl är det vanligt att man jobbar både dag-, natt- och kvällsskift. En förutsättning är att man gillar att sortera och leverera, är stark och har bra kondition. Har man svårt att tänka sig skiftarbete är det nog bäst att man provar ett annat arbete.