utan socker

Proterinbar utan socker

Proterinbar utan socker

editorial

Att äta en varierad kost sägs vara bra men kan man undvika det som är sämst så är det naturligtvis bra. Det kan dock vara både trist och jobbigt att stå emot sådant som man gillar. Men det går ju faktiskt att välja nyttigare alternativ som gör att man ändå kan äta något gott till kaffet eller på fredagskvällen. Idag finns många alternativ till att äta nyttigare, det gäller bara att hitta produkterna och sina favoriter. Företaget EASIS tillverkar sötsaker utan tillsatt socker. De producerar alltifrån choklad och kakor till godis och proteinbar utan socker

 

Kvalitativ choklad

Till exempel har de en Proteinbar mörk choklad i sitt sortiment som är kvalitetschoklad utan tillsatt socker. Istället för socker tillför de vassleprotein och en smak av blåbär. Kombinationen blåbär och choklad skapar en lyckad smakkombination. Baren innehåller 23% protein och chokladen är tillverkad av minst 60% kakaopulver. Den är utan tillsatt socker men innehåller naturliga sockerarter. 

utan socker

 

 

Minska sockerkonsumtionen

Easis är ett bra val när man vill minska sin sockerkonsumtion, antingen för att man vill minska sitt kaloriintag eller bara för att man bara ändå vill välja lite nyttigare alternativ. Easis använder istället sötningsmedel i sina produkter, som har godkänts av Eu och det danska livsmedelsverket. 

Att skapa förbud i kosten fungerar inte för alla. Det kan dessutom vara trist att aldrig unna sig något eller kunna ta en fika med något gott till när man ses för att fika. Därför är sådana här produkter oerhört bra. Man kan njuta av godsakerna utan dåligt samvete. 

Easis har en webbshop som gör att man enkelt kan beställa hem sina favoriter. De har dessutom ett stort sortiment, vilket gör att det är enkelt att hitta en favorit. Oavsett om man är ute efter kosttillskott, fikabröd, chips eller godis så finns det något att välja på i deras stora sortiment.