Gasservice stockholm

Service för gas

Service för gas

När det handlar om den utrustning som behöver finnas i fastigheter händer det alltför ofta att alternativet gasspis inte utreds tillräckligt. Ändå har gasdrivna spisar ett antal stora fördelar jämfört med sina elektriska kusiner. 

Är du i färd med stambyte på din eller dina fastighet/er? Då är du säkert intresserad av att få ett alternativ för köksutrustning som är driftsäkert och billigt. Vad är det då som får så många proffs att välja gas vid matlagning?

Jo, gas fungerar oberoende av elnätet. Gasspisar regleras steglöst och blir varma på ingen tid alls. Gas tillverkas lokalt och går i sitt eget ledningsnät i Stockholm. Det finns inget att inte tycka om, helt enkelt!

 

En fungerande service för alla

Som fastighetsägare behöver du tänka på både ekonomi och funktion och service. En lösning där gasledning installeras och gasspisar sätts ut fungerar utan problem i åratal och sparar pengar i tider då elräkningarna blir allt mer kostsamma. Naturgas från Högdalen står för stabila leveranser och dina hyresgäster kommer att älska spisarna som underlättar och förkortar matlagningen. Du kan använda samma affärspartner för installation och reparation och underhåll. Att bara hantera en leverantör för begreppet Gasservice stockholm underlättar betydligt.

 

 

Användningsområden för gas

För dig som driver restaurangverksamhet är redan gasens förträfflighet glasklar. Om du inte redan använder gas i din matlagning är du troligen intresserad av den lösningen. Med gas har du en konstant tillgång på drivmedel för dina spisar och slipper oroa dig för strömavbrott. 

Det finns även andra användningsområden för gas och då handlar det om att förlänga utesäsongen. 

Med gasdriven värme kan du göra din uteservering till ett attraktivt blickfång och matställe betydligt längre tid än tidigare. från tidig vår till sen höst ger gasvärmare en behaglig atmosfär för dina gäster. Gas är mångsidigt, smart, snabbt, säkert och miljövänligt. En flexibel lösning för din restaurang!