skicka paket utomlands

Skicka paket utomlands

image

När du ska skicka paket utomlands kan du med fördel använda vår tjänst för snabba och smidiga leveranser. Våra kunder är mycket nöjda med oss och vi har goda omdömen på Trustpilot vilket vi är stolta över. Vi jobbar med snabba leveranser och kan alltid ge ett bra erbjudande för just ditt paket. Oavsett om du skickar paket i tjänsten som egenföretagare eller som privatperson vill vi kunna ge dig de bästa förutsättningarna. Trots att vi skickar paket utomlands över hela världen erbjuder vi ändå snabba leveranser på runt 1-5 arbetsdagar till de flesta länder vi skickar till. 

Vi har som mål att alltid vara det företag som kunder vänder sig till när de ska skicka paket utomlands och arbetar fortlöpande med att förbättra vår kundservice. Att skicka post med oss ska vara enkelt och vi försöker alltid se till så att vår sida är så användarvänlig som möjligt. Skickar du paket med oss ska allt helt enkelt bara fungera utan några problem.

Om du behöver hjälp med något på vår sida eller har frågor om hur du ska gå tillväga med ditt paket kan du alltid rådfråga oss. På vår hemsida har vi en chattfunktion där du får hjälp direkt och kan ställa frågor i chatten och få svar omgående. Vi erbjuder support på både svenska, danska och norska! När du skickar med Billigtpaket.se sparar du alltid tid genom att vår tjänst är så smidig, vilket ger dig tid över till roligare saker än att skicka paket. För dig som är företagare och kanske har egen e-handel är det jätteviktigt att det är enkelt att skicka många försändelser samtidigt, vilket vi vet om och alltid jobbar för att underlätta. Till exempel erbjuder vi upphämtning med någon av våra transporter om du ska skicka många paket på en och samma gång.