Tandreglering

Skrattshamaner, finns de?

Skrattshamaner, finns de?

Ett gott skratt förlänger livet, brukar det ju som bekant heta. 
Och det stämmer ju också. I varje fall så känns livet längre, ljusare och vitalare när man befinner sig mitt i ett skratt. Ibland är det nästan som om att man verkligen kan känna alla endorfiner som pumpar omkring i kroppen när man skrattar sådär hjärtligt.

Och så finns ju såklart den där berättelsen om mannen som hade cancer och bestämde sig för att bara titta på komedier. Allt skrattande fick honom att mirakulöst bli frisk från sin sjukdom.
Det är sannerligen en läkande upplevelse när man gapflabbar.

Frågan är om inte komiker, riktigt bra sådana, därför borde ses som någon sorts läkare?
Eller kanske shamaner eller exorcister? Deras prickskyttesäkra humor är ju verkligen något av en kur mot all sorts tungsinne och sjuka i kroppen. I varje fall känns det så i stunden när man skrattar åt något riktigt roligt.

Bland anna dessa skrattshamaner så är Dave Chapelle en av de allra skickligaste. Hans ”Chapelle show” är kanske något av det roligaste som har sänts på tv.
Definitivt något att titta på om du inte redan har upptäckt programet.
För den som får mersmak så har han gjort flera komedishower som går att se genom streamingtjänsterna.

Känner man sig självmedveten när man skrattar, på grund av att tänderna skulle behöva lite hjälp med omstruktur, så är det hög tid att få hjälp genom tandreglering. Till exempel hos Le Tandreglering som är riktiga proffs på det här med tandställningar.

Att förvägra sig själva att skratta på grund av att man inte vill visa sina tänder, det är sannerligen att göra livet en fattigare upplevelse – helt i onödan.

Nej, släpp ditt loss ditt leende.
Behöver du lite uppmuntran innan du uppsöker en klinik så finns det som sagt en uppsjö av skrattshamaner som kan bistå dig.