stretch jeans

Stretchjeans är blått guld i garderoben

Stretchjeans är blått guld i garderoben

Jeans har blivit ett favoritplagg för de flesta, både män och kvinnor. Det är ett oumbärligt plagg som man inte klarar sig utan. Jeans passar i de flesta olika sammanhang och går att kombinera med andra plagg för att skapa vilken personlig stil man än vill ha. Ska man snabbt fixa till sig och åka iväg på exempelvis en fest eller ett möte, är man räddad om man har ett par jeans till hands. Stretchjeans är bekväma och sköna. Det är guld värt att ha minst ett par jeans i garderoben. 

 

Från arbetsbyxa till trendplagg

Jeans har kallats cowboybyxor, och det var som arbetsbyxa de först lanserades, eftersom det kraftiga denimtyget är tåligt och slitstarkt. Fortfarande är jeans mycket populära bland hantverkare och yrkesfolk. För ungdomen på 1950-talet blev det trendigt att bära blåjeans. James Dean och Elvis var stora idoler, läderjackor och Elvis-frisyrer var högsta mode och jeans massproducerades. Populariteten består, även om jeansen har förändrats lite. De finns numera även i andra färger, exempelvis svart, och materialet har fått stretch. Har man väl provat stretchbyxor, uppskattar man den otroliga bekvämligheten och vill fortsätta att ha dem.

 

Välklädd i jeans

Numera är jeans också en festbyxa. Så jeans herr är nu ett begrepp som går långt utöver den arbetsbyxa man förknippade med de ursprungliga jeansen. Du är välklädd i jeans, och de finns i en mängd olika märken. Det finns sidor på internet, där man har samlat ett stort utbud av modeller från olika tillverkare. Det är lätt och går blixtsnabbt att välja mellan Levis, Bound, Jack and Jones, Gabba och en hel uppsjö av olika märken, som alla är av hög kvalitet. Med en snygg skjorta, en trendig kavaj, en tuff t-shirt eller en tröja, kan du variera din stil precis som du vill. Ett länktips är: https://www.2trendy.se/shop/stretch-jeans-1841c1.html