tavlor

Tavlor

image

Vill man variera sig lite när man inreder med stora tavlor kan det vara en god idé att ha flera olika som man växlar mellan. Har man till exempel en byrå i vardagsrummet kan man ställa tavlan på den istället för att borra hål i väggen och sätta upp den permanent. Detta kan vara en bra idé också om man inte är helt säker på att just den tavlan ska stå i det rummet.

Ibland kan man ha hittat en stor tavla som man blivit förtjust i men som man inte vet vart i hemmet den passar. Då kan man till att börja med låta den stå lutad mot en vägg bara för att se vart den passar in. Kanske passar tavlan bättre i sovrummet än vardagsrummet?

Det finns många faktorer som spelar in vid valet av tavla. Vilken färg man har på väggarna hemma, vilka möbler man har och vilken färg de har, golv, ljusinsläpp från fönster och så vidare. Är det för soligt i just det rummet man vill ha tavlan kanske man ska tänka om så att det inte blir för blekt med tiden. Valet av tavla kan vara svårt men på https://mynewart.se/stora-tavlor hittar du många olika alternativ att välja mellan.