handskar

Var hittar man klassiska skinnhandskar?

Var hittar man klassiska skinnhandskar?

Ett par handskar i skinn är en accessoar som sätter pricken över i till vilken klädsel som helst. De utstrålar kvalitet, omsorg och stil. Ett par riktigt mjuka handskar i nappa, är en njutning att bära. De följer handens form och rörelser som en andra hud. Vilket de faktiskt är. Handskar i skinn blir bara mjukare och vackrare med tiden. Vid kallare väder letar man kanske efter skinnvantar. Fodrade vantar som värmer, men har stil. Kanske ett par i lammskinn, med pälsfoder. En dröm att ta på när det är vinter.

 

Skinnhandskar i olika färger

Om man vill matcha sin outfit med ett par snygga handskar, kan man se till att ha några i olika färger. Svarta handskar passar till det mesta, men bruna är väldigt fina till jeans, brunt, grönt och naturfärger. Det gör stilen till en mer utpräglad fritidsstil, dagtid. Svart kombinerat med svart är klassiskt och elegant, men ibland vill man ha en färgklick, varför inte prova röda handskar? Eller knallblå? En väg att gå är att matcha ton i ton, om du t ex har en kappa som är puderrosa, matchat med puderrosa handskar, blir det en helhet som fungerar ihop med en annan färg nedtill. 

 

 

Mocka, nappa, skinn, päls

Vantar och handskar finns i olika slags skinn beroende på modell. Om du ska köpa dig ett par handskar, fundera på hur och var du kommer att använda dem mest. Är det bara till och från jobbet och du kör bil, kanske ett par bilhandskar i mocka kan passa. De har bra grepp om ratten,ser stiliga och klassiska ut. Ska du matcha din finaste kappa när du går ut på kvällen, kanske ett par svarta tunna handskar i nappa passar bäst. Åker du kollektivt, på vintern och står och väntar på en buss, då är pälsfodrade tumvantar skönt.