mitsubishi

Verkstad för Mitsubishi i Stockholm

Verkstad för Mitsubishi i Stockholm

En Mitsubishiverkstad i Stockholm som exempelvis https://www.vallentunamotor.se/ är en verkstad som först och främst är specialiserade på bilmärket Mitsubishi. Det innebär att man har rätt att utföra garantireparationer. Något som man som bilägare endast ska anlita en märkesverkstad för att göra. 

Men det innebär också att det är en verkstad som är specialiserade på märket på så sätt att man är extra kunniga när det gäller exempelvis Mitsubishi. De flesta bilarna har liknande funktioner, men däremot kan placeringen se olika ut från bil till bil. Har man därför extra kännedom om ett visst märke så går därför reparationen mycket snabbare och enklare. Något som också blir billigare för kunden.

 

Sammanslagningar av märken

Även om man som verkstad är en märkesverkstad så händer det att man kan vara märkesverkstad för flera märken samtidigt. Dock brukar det inte vara fler än två eller tre olika. Det beror ofta på att märkena har liknande konstruktioner eller samma ägare.

För att få bli märkesverkstad så måste man kontakta bilmärket och be om att få ansluta sig. Därefter sker det en lista på punkter som ska uppfyllas innan man kan få kalla sig för märkesverkstad. Fördelen för verkstaden är bland annat att man kan få göra garantireparationer på dessa märken. Vilket i sin tur innebär en extra utfyllnad i arbetsschemat.

 

 

Nyttan med att hjälpas åt

Om man ansluter sig som märkesverkstad hos exempelvis Mitsubishi så blir man en i familjen. Själva verkstaden kan ha en ägare som endast äger just den enheten. Man kan ändå få all hjälp som man kan behöva. Antingen från själva märket eller andra märkesverkstäder i landet.

Tanken är att man som verkstad och kund ska ha den tryggheten att all information och alla åtgärder ska utföras likadant. Dessutom är det viktigt att man som verkstad kan få bra delar levererade snabbt.